Udskiftning af vinduer og døre står vi gerne for

Er dine vinduer slidte og utætte? Så er det sandsynligvis på tide, at de bliver udskiftet. Lige her hos Håndværkerne ApS har vi stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og derfor kan vi klare enhver opgave professionelt. Vi servicerer primært kunder fra Nykøbing Falster, Vordingborg og Maribo, men kommer også gerne uden for disse områder.

Hos Håndværkerne ApS er professionalisme, fleksibilitet og engagement kerneværdier, og vi sætter en ære i at levere et fejlfrit resultat uanset opgaven. Derfor kan du trygt stole på, at vi går til opgaven med stor professionalisme, og vi sørger for at udføre den hurtigt og effektivt.

Hvis du mangler hjælp til montering af nye vinduer eller nye døre, så kan du med andre ord trygt lade os være din samarbejdspartner.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der findes mange forskellige vinduer og døre på markedet, og derfor varierer vores priser på udskiftning af vinduer og døre også alt afhængigt af hvilken type, der er tale om. Uanset om du drømmer om vinduer efter mål eller en udskiftning af indvendige døre, så garanterer vi dig holdbare løsninger til en god pris. 

Vi har mange års erfaring inden for montering af døre og vinduer i forskellige slags. Du er derfor garanteret et pletfrit, veludført arbejde leveret af nogle af de bedste folk i branchen. 

Vi har udført mange forskellige slags opgaver igennem årenes løb, og vi ved derfor, hvad den enkelte opgave indebærer og kræver. Vi har derfor gode og vigtige forudsætninger for at levere et tilfredsstillende arbejde. ​​

Kontakt os og hør mere om udskiftning og vinduer og døre

Vil du have et godt og uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med professionel hjælp og kompetent vejledning.

Kontakt os på tlf. 25 55 55 52 eller på e-mail admin@hvrk.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Top kvalitet​

Vi leverer til tiden​

Vi holder vores aftaler​

​Håndværkeren
​du har ledt efter

Med konkurrencedygtige priser og fagfolk som udfører et professionelt arbejde, er du sikret et flot resultat.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværkerne ApS

CVR: 39785382

Gartnervænget 8

4800 Nykøbing F