Tagrenovering varetages af professionelt firma​

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte Håndværkerne ApS. Vi er et professionelt tømrerfirma med meget erfaring med forskellige former for tagrenovering. Vi står altid klar til at hjælpe alle kunder i og omkring Nykøbing Falster, Vordingborg og Maribo, så tøv ikke med at kontakte os for hjælp.

Taget er blandt ejendommens vigtigste dele. Det er vigtigt, at taget er tæt, da vandindtrængning kan medføre råd og svamp i tagkonstruktionen, hvilket kan medføre omfattende skader. Håndværkerne ApS har specialiseret sig i tagreparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner og tagbeklædning, så du kan trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Hvad koster et nyt tag?

Den eksakte pris på et nyt tag varierer fra opgave til opgave. Det kommer nemlig an på, hvad for en tagtype der er tale om samt opgavens samlede omfang. Hos os er du dog garanteret billige og konkurrencedygtige priser uanset opgaven.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag, kviste og inddækninger ses efter for utætheder. Derfor tilbyder vi en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før det medfører større skade.

​I de fleste tilfælde kan man med god vedligeholdelse sikre sig at taget og tagkonstruktionen holder i mange år, men andre gange er det nødvendigt med et nyt tag.

I begge tilfælde er Håndværkerne ApS din garanti for, at du får den bedst mulige løsning for dig og dit tag. Vi kan varetage mange former for tagrenovering eller tagarbejde, hvor vi sikrer vores kunder veludførte og holdbare løsninger.

Kontakt os for flere oplysninger om tagrenovering

Ønsker du at modtage et godt tilbud på renovering af tag, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har brede kompetencer inden for tagrenovering og lægning af nyt tag, hvorfor vi kan løse enhver opgave professionelt.

Du kan kontakte os på tlf. 25 55 55 52 eller på e-mail admin@hvrk.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

​Håndværkeren
​du har ledt efter

Med konkurrencedygtige priser og fagfolk som udfører et professionelt arbejde, er du sikret et flot resultat.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværkerne ApS

CVR: 39785382

Gartnervænget 8

4800 Nykøbing F